avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ore suplimentare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ore suplimentare

Buna ziua! Unde gasesc o lege pentru plata sau zile libere pentru ore suplimentare. Am fost intr-o tabara cu elevii scolii la care lucrez, am stat 4 zile. Mi-au fost platite 8 ore x 4 si mi s-au dat liber doar 24 ore. Cum ar fi corect? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: traian5566 , utilizator 17:55, 30 Mai 2022
Ati primit si diurna pentru acele zile ?
Daca va referiti la mancare asigurata si cazare, da, asta am primit.
Ultima modificare: Joi, 31 Octombrie 2019
traian5566, utilizator
Vedeti in Codul Muncii, art.120 si urm.
Va multumesc! Dupa calculele mele din 96 ore lucrate in aceasta tabara, 32 au fost platite, restul ar trebui trecute la ore suplimentare. Gresesc?
Este foarte greu de precizat daca sunt sau nu ore suplimentare ...

Alte discuții în legătură

Orele libere platite din ore suplimentare nicoletatrenea nicoletatrenea Buna dimineata Un singur lucru vreau sa stiu cum se trece in pontaj o zi libera platita (din ore suplimentare), efectiv cu ce cifra sau litera? Va multumesc (vezi toată discuția)
Ore suplimentare tory_bei tory_bei Am avut control de la I.T.M. si amendat in urmatoarea speta: Mi-a gasit salariati cu ore suplimentare efectuate fara o solicitare din partea unitatii iar ei ... (vezi toată discuția)
Recuperare ore suplimentare mirela rotaru mirela rotaru Buna ziua, as avea o intrebare: ca functionar public, lucrez in ture :12 ore zi - 24 ore liber si 12 ore noapte - 24 ore liber. orele suplimentare se ... (vezi toată discuția)