avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ore suplimentare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ore suplimentare

Buna ziua! Unde gasesc o lege pentru plata sau zile libere pentru ore suplimentare. Am fost intr-o tabara cu elevii scolii la care lucrez, am stat 4 zile. Mi-au fost platite 8 ore x 4 si mi s-au dat liber doar 24 ore. Cum ar fi corect? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: traian5566 , utilizator 17:55, 30 Mai 2022
Inteleg, deci daca cer in luna iunie 20 de zile de recuperare a orelor suplim, este legal sau nu? programul de lucru este total acoperit, nu exista tura neacoperita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Orele libere platite din ore suplimentare nicoletatrenea nicoletatrenea Buna dimineata Un singur lucru vreau sa stiu cum se trece in pontaj o zi libera platita (din ore suplimentare), efectiv cu ce cifra sau litera? Va multumesc (vezi toată discuția)
Ore suplimentare tory_bei tory_bei Am avut control de la I.T.M. si amendat in urmatoarea speta: Mi-a gasit salariati cu ore suplimentare efectuate fara o solicitare din partea unitatii iar ei ... (vezi toată discuția)
Recuperare ore suplimentare mirela rotaru mirela rotaru Buna ziua, as avea o intrebare: ca functionar public, lucrez in ture :12 ore zi - 24 ore liber si 12 ore noapte - 24 ore liber. orele suplimentare se ... (vezi toată discuția)