avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie. Bună seara Soția a fost în ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie. Bună seara Soția a fost în concediu crestere ...

Stimulent insertie.
Bună seara
Soția a fost în concediu crestere copil, iar acum urmez sa întru eu 1 luna in concediu crestere copil (luna tatalui)
Soția nu revine la locul de munca, de la primărie ni s a comunicat ca pot lua eu stimulentul de inserție după luna de concediu crestere., pana când împlinește copilul 3 ani. 1. Este adevărat?
2. Dacă după câteva luni Soția se angajează trebuie sa anunț și sa renunț la acest stimulent ? 3. Îl poate lua ea în continuare ?
Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:52, 4 Februarie 2025
1. Da

2. Nu va afecteaza plata stimulentului daca sotia se angajeaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie vs. luna tatalui Kazfer Kazfer Copilul implineste 2 ani la data de 01.09.2017. Mama se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, pana la data de 01.08.2017, ... (vezi toată discuția)
Ultima luna de crestere copil smeagull smeagull Buna ziua, Copilu este nascul la 20.03.2015. Mama a optat pentru concediu de un an. Tatal, desi are stagiu de cotizare, nu isi va lua luna acea alocata ... (vezi toată discuția)
Tatal in concediu pentru cresterea copilului happyfl2000 happyfl2000 Buna ziua, Sotia mea este insarcinata si va naste in septembrie 2012. Ea are 33 de ani, si este studenta anul III la o facultate privata. De aceea nu ... (vezi toată discuția)