avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Imagini camere supraveghere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Imagini camere supraveghere

Buna ziua.La servici stiți că sistemul de inregistrare după un timp șterge imaginile inregistrand altele .Am cerut persoanei responsabile să păstreze imaginile dar nu cred că va primi acceptul conducerii sa mi le furnizeze . Pana instanța sau avocatul poate le va solicita că probe ele vor fi șterse pana atunci chiar daca am spus responsabilului sa nu le stearga .Daca firma nu le furnizează motivand ca sunt sterse imaginile exista vreo penalizare juridică pt distrugere de probe sau cum as putea bloca stergerea probei ?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 3 Februarie 2025
ELupea, utilizator

Alte discuții în legătură

Firma de monitorizare video a distrus dovada infractiunii KLTM KLTM Camerele de luat vederi din holul blocului au inregistrat dovada unei infractiuni petrecuta pe spatiul de unde captau imagini. A doua zi dupa infractiune, ... (vezi toată discuția)
Lovire George915 George915 Bună seara. Dacă am fost lovit de un șofer căruia i-am atins ușor mașina la o parcare cu spatele, într-o parcare populată a unui supermarket, în ... (vezi toată discuția)
Accident de munca Tadam Tadam Aflandu-ma in showroom-ul firmei la care lucrez, am cazut intr-un canal avand ca rezultat fracturarea a 3 coaste si entorsa la genunchi. Canalul fusese lasat ... (vezi toată discuția)