Buna ziua, in luna octombrie 2024 sora mea a avut un "accident" . Ea a vrut să intre de pe banda dreapta pe cea stângă semnalizând și asiguranduse că se poate face manevra. Pe banda stângă era un autoturism aflat în mișcare și la distanta fata de sora mea. Acesta văzând că ea dorește să facă trecerea nu ia acordat prioritate , ciocninduse umpic. Acesta nu a oprit și și-a văzut de drum. Ea crezând că a declarat domnul accidentul nu sa prezentat la poliție așteptând să fie sunata de către poliție. Acum mașina ei nu a avut nici măcar o mica zgârietură in urma ciocniri , astăzi 3 februarie 2025 a fost sunata de către poliție sa ii verifice mașina. I sa suspendat permisul o lună i sa luat 2 puncte de penalizare plus o amendă. Dansul a declarat poliței că mașina a avut mai multe daune pe care le-a reparat. Polița nu ia arata filmarea cu accidentul și ia spus că au stat 10 ore sa rezolve acest caz. Întrebarea mea este, i se poate reține permisul după atâtea luni? De ce nu a fost sunata acum 4 luni ?
SunnyXxxX
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Luați legătura cu un avocat!!!Multe necunoscute în relatare( faceți plângere penală împotriva politiei).
"Dansul a relatat politiei că a avut mai multe daune pe care le a reparat"
Ce urme a găsit poliția la autoturismul dumnv?
Acuzația se bazează pe probe ( cereți poliției dovezi reprezentate prin foto/ video că daunele pe care le a declarat "Dansul" sunt produse de autoturismul dumnv.