avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cum transfer bani pentru cheltuieli personale de pe ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cum transfer bani pentru cheltuieli personale de pe contul pfa?

Cum transfer bani pentru cheltuieli personale de pe contul meu bancar de PFA în contul personal? E nevoie de anumite acte însoțitoare sau de o denumire specială a transferului? Mulțumesc.
Ultima modificare: Luni, 3 Februarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Creditare pfa de catre administrator adri_d adri_d Buna ziua. Am cateva intrebari legate de documentele care se intocmesc de PFA la creditarea firmei de catre administrator, respectiv la returnarea banilor ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri pfa-magazin online ghita3001 ghita3001 Buna ziua, Am urmatoarele nelamuriri legate de PFA-ul pe care il detin: 1.Am inteles ca pentru un magazin online ca PFA impozitata in sistem real am nevoie ... (vezi toată discuția)
Factura LuciaNeagu LuciaNeagu Bună ziua! De curând mi-am făcut un Pfa. Cu câteva zile în urmă am făcut o comandă pe net unde am solicitat ca factura să fie făcută pe pfa. La ... (vezi toată discuția)