avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Am mostenit casa parintilor mei, pe care vreau sa o ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Am mostenit casa parintilor mei, pe care vreau sa o vand(legal, ...

Am mostenit casa parintilor mei, pe care vreau sa o vand(legal, notariat, impozit, etc), dar cumparatorul o vrea GOALA! In casa este/sunt mobila, haine, aparate elctrocasnice, covoare, scule, etc! Pot sa le vand in curtea imobilului catre oricine, fara sa fiu comerciant? Trebuie sa platesc impozit? Trebuie sa declar la ANAF intentia de vanzare bunuri mobile second hand/mostenite? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:44, 4 Februarie 2025
le puteti vine, puneti anunturi si pe net.
nu veti plati impozit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl - societate nou infiintata + activitate Grigorescu Nelutu Grigorescu Nelutu Buna, Ma intereseaza pentru a deschide un magazin cu haine si incaltaminte second hand dar si noi; ce imi recomandati? SRL vreau din start... sa-l fac ... (vezi toată discuția)
Cumpar haine din second hand uri si apoi le vand pe olx. balanmihai12 balanmihai12 Salutare, eu cumpar haine din second hand uri si apoi le vand pe olx sau pe instagram unde am un cont unde postez poze etc… imi intra in cont in lunile bune ... (vezi toată discuția)
Pfa sau srl pentru magazin de scule din germania bogdanida bogdanida Buna ziua, doresc sa imi fac o firma legala pentru a deschide tot legal un magazin de scule aduse din germania (noi si second hand) pe care le pot lua si cu ... (vezi toată discuția)