avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, mă poate ajuta și pe mine cineva cu un ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, mă poate ajuta și pe mine cineva cu un calcul pentru ...

Bună ziua, mă poate ajuta și pe mine cineva cu un calcul pentru indemnizația de creștere copil ? Venitul total net din contractul de muncă pentu ultimele 12 luni este de 28.800 ron
Pe lângă contractul de muncă mai detin un PFA la care am avut câștig 11.900 in ultimele 12 luni , cat ar trebui sa primesc si de la PFA?
Vă mulțumesc pentru eventualele răspunsuri .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:42, 4 Februarie 2025
Primiti o singura indemnizatie ... castigul pe PFA este net?

Cornel Vasile a scris:

Primiti o singura indemnizatie ... castigul pe PFA este net?

Păi, o să am indemnizație după contractul de muncă, și întreb dacă poți cumula și cu veniturile de la PFA, da venitul este net
Da, veniturile se cumuleaza se impart la 12 si apoi rezultatul se inmulteste cu 85%.

Daca rezultatul final are o valoare sub 8500 lei , se acorda cuantumul rezultat din operatiile de mai sus.

Daca rezultatul final are o valoare peste 8500 lei , se acorda cuantumul de 8500 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl sau pfa roxana.a.g roxana.a.g Buna ziua! Daca in 2022 as vrea sa intru in CIC care optiune de functionare este mai avantajoasa pentru mine pentru optim de venit pe durata concediului de ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie crestere copil - pfa 2020 Gody21 Gody21 Calcul indemnizatie crestere copil - PFA 2020 Buna ziua, As vrea sa va intreb daca este legal si ok cum calculeaza statul indemnizatia pentru un PFA in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am 13 săptămâni de sarcina si de la 1 iunie nu ... diana23ingrid diana23ingrid Buna ziua. Am 13 săptămâni de sarcina si de la 1 iunie nu as mai vrea sa ma duc la muncă... Pot intra in concediu medical? Nu cel de risc.. Eu mai am si o ... (vezi toată discuția)