avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bunicul meu a fost în război şi a dispărut la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bunicul meu a fost în război şi a dispărut la Cotul Donului ...

Bunicul meu a fost în război şi a dispărut la Cotul Donului în 1942 şi nu s-a mai intors.
Bunica mea a beneficiat de pensie IOVR pe timpul vieții.
Mama mea care a suferit mult din cauza faptului că tatăl ei nu s-a mai întors de pe front(avea 2 ani), poate beneficia de prevederile legii 130/2020?
Menționez că nu avem date despre bunicul dispărut,nici livret,nici certificat de deces.
Am trimis cerere la UM02405 PITEŞTI şi ne-au trimis o adeverință cu data dispariției şi atât!
Ultima modificare: Marți, 4 Februarie 2025
Anirodaxi, utilizator

Alte discuții în legătură

Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani ... Grecu ion Grecu ion Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani de război,pot beneficia de indemnizație conf.legii nr.130/2020? (vezi toată discuția)
Sunt fiul familiei decedate (tata si mama). tatal meu in timpul ... dvneagu28 dvneagu28 Sunt fiul familiei decedate (tata si mama). Tatal meu in timpul celui de al 2-lea razboi mondial a fost capturat si trimis in lagarul de prizonieri din ... (vezi toată discuția)
Drepturile veteranilor de razboi si a urmasilor acestora tandarica tandarica Buna seara! Am nevoie de o informatie. Bunicul a fost veteran de razboi, a decedat in anul 1997. Nu a solicitat la primarie sa i se dea cei 500mp conform ... (vezi toată discuția)