avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua! Mi-am schimbat adresa de domiciliu la una ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua! Mi-am schimbat adresa de domiciliu la una din fiicele ...

Bună ziua!
Mi-am schimbat adresa de domiciliu la una din fiicele mele însă locuiesc acolo cam 5-14 zile/an deoarece sunt plecat în străinătate la nepoții celorlalți copii ai mei. Trebuie să anunț asociația proprietarilor de bloc prin administrator, baza legală și dacă au dreptul de a mă trece la cheltuieli sau doar să fiu în evidență ca menbru.
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Obligatii proprietari damaschin1962 damaschin1962 Pe scara din blocul unde locuiesc sunt 5 apartamente goale(persoane cu alt domiciliu, plecati in strainatate sau decedati).De curand sau facut niste lucrari de ... (vezi toată discuția)
Adeverinta domiciliu alina81 alina81 Buna seara, As avea nevoie pentru strainatate de o adeverinta care sa ateste domiciliul mentionat in viza de flotant. Am fost la Evidenta Polupatiei si mi ... (vezi toată discuția)
Restantieri cu domiciliul in strainatate mariamunteanu mariamunteanu Cum pot proceda ca presedinte asociatie de proprietari cu restantierii care sunt proprietari ai apartamentelor, dar ei locuiesc in strainatate, in apartament ... (vezi toată discuția)