avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Adeverinta domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Adeverinta domiciliu

Buna seara,

As avea nevoie pentru strainatate de o adeverinta care sa ateste domiciliul mentionat in viza de flotant. Am fost la Evidenta Polupatiei si mi au spus ca nu este posibil sa se elibereze acest document pentru viza de flotant doar domiciliu.

Cum pot sa dovedesc ca eu si fiica mea locuim la adresa mentionata in buletin pe verso? Deoarece pe buletinul meu nu scrie ca fiica mea minora locuieste cu mine?

Fiica mea are dreptul la alocatia pentru copii in Gemania dar trebuie sa dovedesc ca locuim toti impreuna cu tatal copilului.

Multumesc.
Alina
Ultima modificare: Duminică, 25 August 2013
alina81, utilizator
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 13:19, 26 August 2013

Daca minora este peste 14 ani, ii faceti buletin cu aceeasi adresa.
Altfel, puteti solicita de la evidenta populatiei un livret de familie, in care este trecuta toata componenta familiei dvs.
Multumesc pentru raspuns. Fiica noastra are 4 ani si nu suntem casatoriti. Mai exista livret de familie si pot sa obtin doar pentru mine si fiica mea?
Unde stati? Daca stati la bloc, la Asociatia de proprietari...
Ultima modificare: Luni, 26 August 2013
Liliana Gradinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara!supun atentiei dvs urmatoatea situație: am deschis ... andreea27 andreea27 Buna seara!Supun atentiei dvs urmatoatea situație: Am deschis procedură notariala divorț. Certificatul de casatorie in original va fi retinut de notar pana ... (vezi toată discuția)
Luare in evidenta nou nascut florinam florinam Buna ziua! Am si eu o intrebare, careia nu-i gasesc raspuns singura. Eu si sotul meu nu avem aceeasi adresa pe actul de identitate, insa avem viza de ... (vezi toată discuția)
Inchiriere - contract valabil? ContSters303909 ContSters303909 De curand m.am mutat cu chirie intr.o garsoniera proprietara a vrut sa facem un contract de inchiriere dupa regulile ei: o foaie a A4 cu titlu \\"proces ... (vezi toată discuția)