avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. In anul 1975 am moștenit un imobil, prin ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. In anul 1975 am moștenit un imobil, prin testament ...

Bună ziua. In anul 1975 am moștenit un imobil, prin testament notarial de la unchiul meu. In anul 1991 am primit de la primărie titlul de proprietate pentru imobilul ( in prealabil am primit o adeverință de moștenitor) moștenit. Pot obține,in prezent certificat de moștenitor. De la primărie mi s a spus că odată ce am titlul de proprietate și apar in cartea funciară ca proprietar, nu am nevoie de certificat de moștenitor. Mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 5 Februarie 2025
Adigeo, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adigeo , utilizator 18:39, 5 Februarie 2025
Sunteți proprietar dacă avetibtitlu de proprietate și sunteți în cartea funciara
Deci numai trebuie certificat de moștenitor? Mulțumesc!
NU
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. tata a avut grija de o doamnă in varsta, pana in ... Jack2024 Jack2024 Bună ziua. Tata a avut grija de o doamnă in varsta, pana in 2007, anul decesului acesteia. În schimb, doamna i-a lasat prin testament notarial tot ce a ... (vezi toată discuția)
Intabulare apartament obtinut prin testament melcisor melcisor Buna ziua! Mama mea a primit prin testament de la un unchi un apartament. Unchiul a decedat. Va rog sa ma ajutati! Ce trebuie sa faca mama ca sa treaca ... (vezi toată discuția)