avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, Există vreo cale de atac, pentru o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, Există vreo cale de atac, pentru o sentință definitivă ...

Bună ziua, Există vreo cale de atac, pentru o sentință definitivă dată de tribunal, ptr. lipsa calității procesuale și dacă da, cine poate să facă o asemenea acțiune?
Dosarul a fost retrimis ptr. Judecata de fond.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 10:48, 5 Februarie 2025
O asemenea acțiune (despre care nu spuneți nimic) o poate depune la instanță doar persoana care este direct implicată și prezintă interes pentru ce anume solicită instanței.
Era bine dacă v-ați fi sfătuit înainte de proces cu un avocat, recomandat de rude sau cunoștințe.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Februarie 2025
Dapix, utilizator
Discutați cu un av sunt contradictorii informațiile oferite ,primav dată spuneți ca este o sentința definitiva ,a doua oara spuneți ca dosarul a fost trimis spre rejudecare.Mergeti cu actele la un av este ca la doctor nu aveți cum sa primiți un sfat fără o consultație,fără prezentarea unor acte medicale etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acțiune de divorț Olteanu Ioan Olteanu Ioan Am introdus acțiune de divorț pentru că soția a plecat în străinătate și nu s-a mai întors. La introducerea acțiunii tribunalul a găsit-o pe soție ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu probleme... flloryss@yahoo.es flloryss@yahoo.es Am mostenit o casa si cateva terenuri intravilan si extravilan pe timpul lui Ceausescu in urma unui proces si unei sentinte definitive si irevocabila,rezulta ... (vezi toată discuția)
Cale de atac hot definitiva TaraTara TaraTara Imi cer scuze ca va abordez, dar as dori sa ma ajutati cu o informatie juridica. Este vorba de o actiune in instanta pt. servitute trecere. Raportul de ... (vezi toată discuția)