Am mostenit o casa si cateva terenuri intravilan si extravilan pe timpul lui Ceausescu in urma unui proces si unei sentinte definitive si irevocabila,rezulta ca dupa anul 90 am plecat din Tara pentru a munci in strainatate,dupa retrocedarea terenurilor agricole terenul extravilan a fost revendicat de niste rude stiind ca nu ma aflu in Romania si au obtinut titlu de Propietate ca fiind mostenitori,acum dupa multi ani la intoarecerea in tara m-am trezit ca nu am acele terenuri,repet..este extravilan pe timpul lui Ceausescu era in CAP,vas ruga sa ma sfatuiti cei ce aveti cunostinte in domeniu ce ar trebui sa fac,sa merg la primarie cu acea sentinta judecatoreasaca pentru anularea acelor titluri de proipietate pt-ca sunt doua e vorba si de padure care a fost eliberat separat sau sa intentez un nou proces impotriva acelor persoane cu care m-am mai judecat acum aproape 30 de ani ,Multumesc!
Mergeti cu actele dvs la un av pt o consultatie juridica si o sa primiti informatiile dorite,va dati sper seama ca nu puteti rezolva o problema complexa oferind informatii atat de succinte cu sfaturi primite pe forumuri.Succes.