avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajatorul nu elibereaza adeverinta cu stagiul de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajatorul nu elibereaza adeverinta cu stagiul de cotizare

Am incheiat contractul de munca cu un angajator, iar calculul ultimului salariu a avut loc pe 15 ianuarie. Pentru adeverinta cu stagiul de cotizare la sanitate, am inteles ca aceasta va fi emisa odata cu calcularea ultimului salariu. Am trimis 2 email-uri catre echipa de HR a companiei, dar nu primesc nici un raspuns. Este suficienta ca si dovada, in cazul ajungerii in instanta, doar solicitarea pe email ? Poate fi considerata proba ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:54, 5 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, poate fi considerata proba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrare in concediu de crestere copil din perioada de proba george_radu george_radu Buna ziua! Ma aflu in perioada de proba, sotia mea nu a indeplinit stagiul de cotizare (din Martie 2015 nu are venituri), copilul s-a nascut in 31 Decembrie ... (vezi toată discuția)
Procedura obtinere adeverinta de vechime topmasaj topmasaj buna ziua! ma incadrez la prevederile art 49 din legea pensiilor, persoana cu handicap grav care se poate pensiona daca a realizat o treime din stagiul de ... (vezi toată discuția)
De ce refuza angajatorul plate concediului medical al soției? ... Alexandru9898 Alexandru9898 De ce refuza angajatorul plata concediului medical al soției? Soția are 5 luni stagiu cotizare la fostele locuri de muncă plus o lună la actualul loc pe ... (vezi toată discuția)