avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Bună ziua, Am o nelămurire cu privire la codul CAEN ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Bună ziua, Am o nelămurire cu privire la codul CAEN ȘI COR. ...

Bună ziua,
Am o nelămurire cu privire la codul CAEN ȘI COR.
În cazul în care, o firmă are cod caen de 6201- activitati de realizare a softului, insa aceasta are activitati de inginerie in alta tara, eu pot avea funcția de inginer proiectant bazându-mă pe codul cor 251401?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Pfa caen 6201 cu diploma de inginer electronist - este posibil ? paoctav paoctav Buna ziua, Intentionez sa imi infiintez o PFA cu domeniul de activitate \"Realizare soft la comanda\" (cod CAEN 6201). Legate de pregatirea profesionala ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ce cod caen se poate folosi pentru emiterea documentatii ... sias sias Buna ziua, Ce cod caen se poate folosi pentru emiterea documentatii tehnice de obtinere a autoriztiilor de gospodarire a apelor? (vezi toată discuția)
Pfa servicii informatice 6201 - intrebari despre activitate si cod caen sanducosmin sanducosmin Buna ziua, Sunt in curs de infiintare a unui PFA cu norma de venit in Bucuresti. Datorita cumularii normelor, sunt nevoit sa aleg un singur cod CAEN din ... (vezi toată discuția)