Decizia mentionata este o hotarare judecatoreasca? Urmaresc de cativa ani subiecte despre pensie de intretinere si nu am mai vazut vreo situatie asemanatoare, sa fie parintele obligat sa plateasca pentru copil aflat in plasament. Parintii au obligatia, este posibil, dar ar fi situatii exceptionale, nu e cazul dvs.
Imi aduc ca am vazut o postare acu vreo doua luni, o mamica minora la data nasterii, i se pretindea sa aiba venituri peste medie pentru i se da copilul, ceea ce este absurd.
Daca e hotarare judecatoreasca ... cereti micsorare, nu cereti sa nu platiti ... puteti cere sa se stabileasca in suma fixa... de ex 200 de lei... dupa posibilitati... instanta poate admite in situatii exceptionale.
Daca nu-i hotarare judecatoreasca, nu cunosc sa existe vreo procedura prin care dgsapc sa poata stabili pe cale administrativa... posibil sa fie abuz, sa va determine sa renuntati definitiv la copil?
Daca copilul are nevoi medicale, extraordinare... parintele trebuie sa-si abandoneze copilul pentru a i se oferi ingrijiri in cazul in care parintele nu are posibilitati?
Nu inteleg ce vreti sa ziceti ... s-a facut dosar de adoptie? Este noaptea mintii, pareti a fi victima a atator abuzuri.
Incercati sa gasiti avocat. Puteti sa oferiti un avans, sa platiti esalonat... poate trebuie doar sa va redacteze. Puteti sa contactati avocati si din alte judete.
Unii posibil sa va judece, sa zica ca-i pentru binele copilului, ca-i corect, normal...
Copiii sunt crescuti de parinti, mama si tata, de mii de ani. De mii de ani mama este cea care, in mod obisnuit, se ingrijeste de copil.
~ final discuție ~