avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Impozit auto - inmtriculare Pentru un autoturism care ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Impozit auto - inmtriculare Pentru un autoturism care nu va circula ...

Impozit auto - inmtriculare

Pentru un autotursm care nu vacircula pe drumuri publice, este obligatorie inmatricularea, luarea in dvidenta la prkmarie , rca?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:28, 6 Februarie 2025
Nu, îl puteți radia din circulație și de la fisc. Il veti tine apoi pe teren propriu.
Ultima modificare: Joi, 6 Februarie 2025
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere masina de la impozit Adrian63 Adrian63 Am o masina cu motorul stricat (masina din SUA) si o tin in curte pana imi vin piesele din SUA pentru reparatie. Cum asta s-ar putea sa o fac la anu in vara ... (vezi toată discuția)
Daca radiez autoturismul la cerere mai platesc impozit? GABRI_EL GABRI_EL Doresc sa radiez propriul autoturism, deoarece fiscul imi cere sa platesc 4000 lei pe an deoarece are capacitatea prea mare si e de lux, cu toate ca este din ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am cumpărat un auto în 2012 care nu a mai circulat ... dragosmiu dragosmiu Bună ziua. Am cumpărat un auto în 2012 care nu a mai circulat de atunci și la care nu sa mai reînnoit polița rca itp de atunci. Am făcut contract v-c ... (vezi toată discuția)