avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Am o speță la care va rog sa ma ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Am o speță la care va rog sa ma ajutați. Mama ...

Bună ziua! Am o speță la care va rog sa ma ajutați. Mama mea a fost internata pe data de 21 octombrie 2024 intr-un camin de batrini fiind imobilizata la pat. S-a semnat un contract, și am achitat suma de 400p de lei pentru o luna. Pe dara de 21 noiembrie iar am achitat 4000 de lei iar pe data de 28 noiembrie mama mea a fost dusa la spital la terapie intensiva și pe data de 4 decembrie 2024 a decedat. Am fost la cămin sa vb cu d-na manager pt restituirea de bani dar ma tot amână. Ce pot sa fac? Care sunt pasii de urmat? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 09:12, 6 Februarie 2025
Puteti sa luati legătura cu un avocat să vă ajute să formulați o notificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama are nevoie de ajutor, dar il refuza m1999 m1999 Mama, care e in Romania, locuieste singura dar nu mai are abilitatea fizica de a se ingriji. De asemenea, are momente din ce in ce mai dese cind nu este lucida ... (vezi toată discuția)
Malpraxis petrebeatrice petrebeatrice buna seara!!! iertati-ma ,nu stiu cum sa incep dar sunt disperata! tatal meu a fost internat pt o pneumonie! in doua zile starea lui era bunicica!! dar ... (vezi toată discuția)
Mamei mele i s-a blocat contul bancar in care primeste pensia ... prettydaniola prettydaniola Mamei mele i s-a blocat contul bancar in care primeste pensia pt ca nu a putut semna documentele de actualizare a datelor. Are 86 ani si probleme grave de ... (vezi toată discuția)