avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Am o speță la care va rog sa ma ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Am o speță la care va rog sa ma ajutați. Mama ...

Bună ziua! Am o speță la care va rog sa ma ajutați. Mama mea a fost internata pe data de 21 octombrie 2024 intr-un camin de batrini fiind imobilizata la pat. S-a semnat un contract, și am achitat suma de 400p de lei pentru o luna. Pe dara de 21 noiembrie iar am achitat 4000 de lei iar pe data de 28 noiembrie mama mea a fost dusa la spital la terapie intensiva și pe data de 4 decembrie 2024 a decedat. Am fost la cămin sa vb cu d-na manager pt restituirea de bani dar ma tot amână. Ce pot sa fac? Care sunt pasii de urmat? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Mama are nevoie de ajutor, dar il refuza m1999 m1999 Mama, care e in Romania, locuieste singura dar nu mai are abilitatea fizica de a se ingriji. De asemenea, are momente din ce in ce mai dese cind nu este lucida ... (vezi toată discuția)
Malpraxis petrebeatrice petrebeatrice buna seara!!! iertati-ma ,nu stiu cum sa incep dar sunt disperata! tatal meu a fost internat pt o pneumonie! in doua zile starea lui era bunicica!! dar ... (vezi toată discuția)
Mamei mele i s-a blocat contul bancar in care primeste pensia ... prettydaniola prettydaniola Mamei mele i s-a blocat contul bancar in care primeste pensia pt ca nu a putut semna documentele de actualizare a datelor. Are 86 ani si probleme grave de ... (vezi toată discuția)