avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit La un proiect cu fonduri europene pierdut cheltuielile ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

La un proiect cu fonduri europene pierdut cheltuielile sunt considerate deductibile?

Buna ziua !
Societatea noastra a obtinut un proiect cu fonduri europene pentru care s-au inregistrat cheltuieli in valoare de aproximativ 80000 lei. Din cauza intarzierilor pentru eliberarea autorizatiei de constructie societatea nu s-a mai incadrat in termenele prevazute din contract pentru implementare si am pierdut proiectul. La calculul impozitului pe profit aceste cheltuieli sunt considerate deductibile?
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 6 Februarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductibile? ela david ela david Societatea a inchiriat un spatiu. Chiriasul si-a desfasurat activitatea, insa nu a platit cheltuielile cu asociatia, iar apoi a parasit spatiul.Societatea a ... (vezi toată discuția)
Deducere cheltuieli prin program start 2015 tilvarionut tilvarionut La sfarsitul anului trecut am implementat un proiect prin fonduri guvernamentale nerambursabile; AFN 90%, 10% aport propriu. TVA-ul l-am recuperat prin cerere ... (vezi toată discuția)
Subventiile pentru agricultura terhes sorin terhes sorin Subventiile pentru agricultura spre exemplu subventiile de la APIA, subventiile pentru motorina si orice alt fel de subventie de la stat pentru agricultura se ... (vezi toată discuția)