avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Desfasurare activitate medic ATI cu forma de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Desfasurare activitate medic ATI cu forma de organizare SRL - Ordonanta nr. 9/31.01.2025 ...

Buna ziua,

In legatura cu Ordonanta nr. 9 din 31 ianuarie 2025, va rugam sa ne ajutati cu un raspuns la urmatoarea speta: un medic anestezist terapie intensiva, care este inregistrat cu forma de organizare SRL (medic care nu are posibilitatea sa ofere servicii medicale in cadrul propriului cabinet deoarece este parte a unui act medical complet) si isi desfasoara activitatea in alte cabinete medicale/spitale private cu contracte de prestari servicii, poate sa isi desfasoare in continuare activitatea sub aceasta forma (SRL) sau trebuie sa isi schimbe forma de organizare din SRL in PFI?

Va multumesc anticipat!
ec. Iacob lavinia

Alte discuții în legătură

Kinetoterapeut pfi siempreska siempreska Buna seara! Un absolvent de kinetoterapie doreste sa incheie un contract de prestari-servicii cu un spital; in ce forma poate lucra legal? Am inteles ca o ... (vezi toată discuția)
Pfi -medic , contract de colaborare. AC AC Buna ziua! Am rascolit netul in cautarea unui raspuns, pe care evident nu l-am gasit si atunci am apelat la acest forum. Problema mea se refera la un PFI ... (vezi toată discuția)
Medicul poate fi pfi?-legislatie ultima ora ema.1 ema.1 Buna ziua. As dori sa stiu daca in conformitate cu legislatia de ultima ora, medicul poate fi PFI ,putand sa incheie contracte prestari servicii medicale ... (vezi toată discuția)