avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am un copil în plasament cu grad mediu la anul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am un copil în plasament cu grad mediu la anul copilul face ...

Am un copil în plasament cu grad mediu la anul copilul face 18 ani, dacă nu vrea să iasă din sistem ce se alege din el ? Am înțeles că nu -l mai sprijină nimeni . Vă mulțumesc !

Alte discuții în legătură

Plasament Madalina RAICU Madalina RAICU Daca un coplil aflat in masura de plasament a implinit 18 ani si isi continua studiile la zi la o facultate, masura de plasament se prelungeste la acelasi ... (vezi toată discuția)
Incredintare copil maria dinca maria dinca Buna ziua. In cazul in care tatal si mama abandoneaza copilul de la varsta de 3 luni,copil care ramane in grija bunicii si in prezent, copilul avand 18 ... (vezi toată discuția)
Ajutor de deces Elena Bagyinka Elena Bagyinka Buna ziua,mi-a decedat un cumnat,el nu mai lucra de o luna pur si simplu nu a mai mers la lucru ,avem dreptul la ajutor de inmormantare sau deces? Multumesc ... (vezi toată discuția)