avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna ziua!In luna mai 2024 auditul mi-a sistat un ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna ziua!In luna mai 2024 auditul mi-a sistat un spor,urmând ...

Buna ziua!In luna mai 2024 auditul mi-a sistat un spor,urmând să fie analizată situația mea ,dar nici până în acest moment nu am primit un răspuns.Exista un termen legal pentru a da un răspuns? mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:50, 9 Februarie 2025
Ati depus o cerere, in acest sens?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie atipica- executare silita radu858585 radu858585 Buna ziua. Am o situatie mai particulara, si as vrea sa aud inca o parere. povestea pe scurt : In ianuarie 2024 am primit instiintare ca s-a inceput ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, situatia mea e urmatoarea, la inceputul anului 2023 ... Shpectacol Shpectacol Buna ziua, Situatia mea e urmatoarea, la inceputul anului 2023 plata pensiei alimentare a fost sistata de angajor in lipsa adeverintei de continuare a ... (vezi toată discuția)
Sporuri!!! Dana Dana La institutia la care lucrez s-au redus toate sporurile la 1%......inca nu am primit decizia dar e .....pe vine ,si se pare ca se aplica retroactiv cu ... (vezi toată discuția)