avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua . Am o dilema ... sunt insarcinata si in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua . Am o dilema ... sunt insarcinata si in curand o sa ...

Buna ziua . Am o dilema ... sunt insarcinata si in curand o sa nasc . Nu sunt casatorita si acum cateva luni tatal copilului s-a despartit de mine .
El susține ca o sa recunoască copilul la naștere. Problema este ca recent a plecat într-o noua tara la munca , asta însemnând ca nu stiu 100 % dacă o sa reușească sa apară atunci când se naște ca să îl recunoască. Pe langa asta el vrea sa îmi dea toată custodia .
Dacă eu vreau sa ii poarte numele de familie se poate chiar dacă el nu își facă apariția la starea civila pt recunoaștere? Și dacă se poate , în continuare poate purta numele sau dacă eu primesc custodia completa? Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Mama necasatorita tatianadumitru6 tatianadumitru6 Buna ziua, am o colega insarcinata, necasatorita. Intrebarea este urmatoarea: cand va naste cine, cum declara copilul si pe ce nume? Nu a fost casatorita ... (vezi toată discuția)
Numele de familie pt nou nascut florentina22 florentina22 buna ziua.in curand o sa fiu mamica.o sa am un copil cu un spaniol , nu suntem casatoriti si o sa nasc in romania,acum locuiesc in spania.el vrea ca , copilul ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere teodora71 teodora71 buna ziua,am o intrebare:voi naste in curand,cu tatal copilului n-am fost casatorita,acum suntem despartiti,dar n-as vrea ca in dreptul numelui pe certificatul ... (vezi toată discuția)