avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Reclamație ocupare loc de parcare pentru persoana cu ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Reclamație ocupare loc de parcare pentru persoana cu handicap

Buna dimineata!
Ma numesc S.I.V . Va rog sa ma ajutati cu un sfat, conform legii.
Sunt o persoana din Timisoara cu handicap grav cu insotitor permanent.
Am cerut card de handicap si la cererea depusa in completare am rugat sa-mi acorde locul de parcare gratuita in apropierea locuintei mele la autoturismul fiului, adaugand si nr masinii. Am primit locul de parcare dar problema este ca altte persoane, vecini din zona sau nu care au card de handicap ocupa locul. Daca le spun ceva se cearta si arata cardul. ecand sunt grav bolnava tr sa chem urgent pe insotitor dar nu are unde parca. Fiecare minut conteaza in acea perioada... conteaza viata mea!
Ce sa fac, cum sa fac sa nu mai parcheze pe locul acordat mie , cu cerere, dovezi acte? Am sunat, dar spun ca si ei au dreptul ca nu e nr sau nume trecut! De ce nu cer si ei , de la Primarie si sa puna la bl lor?Vecinii de bl ma inteleg, nu parcheaza, dar vin din zona. Va multumesc si astept raspuns nerabdatoare, conform legii .
Ultima modificare: Vineri, 7 Februarie 2025
Pers. Handicap, invaiditate, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună ziua, aş dori să ştiu dacă am voie să parchez în ... erik1 erik1 Bună ziua, aş dori să ştiu dacă am voie să parchez în fața garajului per sonal unde şi pe jos ş lângă automobil se poate cu alt automobil ... (vezi toată discuția)
Parcare pe loc rezervat handicapatilor nicuni nicuni Din cate am dedus din lege pe locurile inscriptionate cu semnul ptr handicapati au dreptul sa parcheze doar conducatorii auto care sunt posesorii unui document ... (vezi toată discuția)
Loc parcare furat, sector 4 camelia50 camelia50 Parchez de mai bine de 20 ani in fata blocului unde stau, pe un loc care pana acum 2-3 luni nu era inregistrat la primarie Au numerotat locurile iar vecinul, ... (vezi toată discuția)