avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Loc parcare furat, Sector 4
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Loc parcare furat, Sector 4

Parchez de mai bine de 20 ani in fata blocului unde stau, pe un loc care pana acum 2-3 luni nu era inregistrat la primarie
Au numerotat locurile iar vecinul, prieten cu presedintele blocului si-a facut in graba si in secret actele pe locul meu.
As dori sa stiu daca este legal ca pe locul de parcare al vecinului meu - titularul Acordului de parcare sa parcheze ginerele sau cu un alt auto decat cel prevazut in contract. Ginerele locuieste la aceeasi adresa ca si titularul.
Primaria i-ar putea rezilia contractul pentru acest motiv?
Am facut deja o sesizare ,mi-au spus ca trebuie sa-l intrebe daca este de acord , lucru care mi se pare absurd din moment ce vecinul este in culpa.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: kartush1977 , utilizator 01:14, 24 Aprilie 2014
vecinul nu e în culpă cu nimic. contractul pentru lcoul de parcare a fost întocmit pe numele vecinului, nu pe numele mașinii. cu acordul lui poate oricine să parcheze acolo.
In situatia in care exista autorizatie pentru concesionat loc de parcare,titularul autorizatiei poate acorda dreptul sa utilizeze spatiul orice persoana
Nu cred ca are asa ceva . Cum as putea afla?
IN Acordul de parcare la punctul 4 lit. a se spune ca "beneficiarul are obligatia sa ocupe numai locul de parcare indicat in acord". El parcheaza in apropiere, pe trotuar.
In acest caz, Primaria ii poate rezilia contractul ?
Acel acord este ca un contract de inchiriere...chiriasul poate primi pe cine vrea in parcare...in ceea ce priveste "furatul" nu cred ca este treaba nimanui cand cineva isi face acte pe un loc de parcare....asa ca singurul mod prin care o sa mai parcati acolo este daca vi-l incredinteaza prin acte sau prin "mica intelegere".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de parcare ''rezervat'' fara contract de concesiune Ionutbog Ionutbog Locuiesc la etajul 1 si vecinul care locuieste in apartamentul de la parter mi-a solicitat sa-mi mut masina de pe trotuarul din dreptul gardului lui pe motiv ... (vezi toată discuția)
Parcare microbuz in fata blocului ContSters14151 ContSters14151 Buna ziua. Am avut o discutie cu un vecin care afirma mai aprins ca, intrucat [b]are inscris microbuzul [/b]cu care face curse regulate de transport de ... (vezi toată discuția)
Insusire loc de parcare public alex2 alex2 Buna ziua, De 2-3 luni ma confrunt cu o situatie destul de neplacuta. Unul dintre vecinii mei si-a insusit un loc de parcare public si nu mai lasa pe nimeni ... (vezi toată discuția)