avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Doresc sa imi deschid un pfa manichiura și pedichiura ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Doresc sa imi deschid un pfa manichiura și pedichiura la domiciliul meu

Buna ziua , doresc sa imi deschid un pfa si doresc sa fac schimbare de destinatie al holului , baii si o camera care se afla la parter pentru prestarea serviciilor de manichiura si pedichiura .Trebuie sa fac neaparat aceasta schimbare de destinatie din locuinta in centru comercial ? Casa detine toate actele .Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 7 Februarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Acte si dotari necesare - prestari servicii manichiura allechandra allechandra Buna seara, Doresc sa fac unghii false, manichiura - pedichiura si de asemenea sa predau cursuri de tip hobby, neacreditate pentru design pe unghii false, ... (vezi toată discuția)
Autorizație de funcționare salon de înfrumusețare in spațiu locuibil VMarius123 VMarius123 Buna ziua. Anul trecut am cumpărat un imobil (casaP+M) cu credit ipotecar la BRD, pentru a amenaja spațiul și a deschide un salon de înfrumusețare. Anul ... (vezi toată discuția)
Autorizatie infiintare coafor biabia80 biabia80 Am auzit ca nu se poate infiinta un coafor intr o constructie veche. In legislatie nu am gasit nimic referitor la asta. De aceea va intreb daca pot sa deschid ... (vezi toată discuția)