avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia se impoziteaza?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia se impoziteaza?

Buna ziua!
Soacra mea primeste de la Guvernul Ungariei o indemnizatie, care se da pentru urmasii prizonierilor de razboi decedate in Rusia.
intrebarea mea este daca acesta trebuie declarat in Romania si daca suma respectiva este impozitabil?

Alte discuții în legătură

Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani ... Grecu ion Grecu ion Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani de război,pot beneficia de indemnizație conf.legii nr.130/2020? (vezi toată discuția)
Pensia de urmas al unui prizonier de razboi gherlea gherlea as dori daca m-ar putea ajuta cineva in legatura cu pensia de urmas \"fiu\" al unui prizonier de razboi in rusia intre anii 1943-1946.daca prizonierul a ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas de veteran de ràzboi MIHAILSANDULESCU MIHAILSANDULESCU Bunà ziua, Am si eu douà intrebari, putin cam bizare dar totusi le pun. Atât eu cat si sotia suntem Cetàteni Români cu domiciliul în Franta de peste 30 ... (vezi toată discuția)