avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... O masina vanduta de aproximativ 7 ani care nu a fost ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

O masina vanduta de aproximativ 7 ani care nu a fost inmatriculata ...

O masina vanduta de aproximativ 7 ani care nu a fost inmatriculata de cumparator si la care nu a fost faut un contract de vanzare-cumparare.Ulterior acel cumparator a vandut-o la altcineva, care circula de 6 ani cu masina si nu a platit impozit. In octombrie 2024 am platit impozitul care s-a ridicat la o suma foarte mare, am aflat persoana care circula cu masina, nu a vrut nici sa auda de platirea impozitului.In prezent in urma uniui accident am o datorie , iar masina se afla sub sechestru. Cum sa procedez se poate radia, distruge si cum se poate rezolva aceasta problema Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Radiere masina din circulatie de la politie valentincr valentincr Buna ziua, In luna ianuarie am vandut o masina unei persoane din Bucuresti. S-au facut toate actele la Udristei la un ghiseu de acte. Am scris si pe ... (vezi toată discuția)
Timbrul de mediu patrucata patrucata buna ziua!am o nelamurire referitoare la acest timbru de mediu...am cumparat recent un logan, inmatriculat in ianuarie 2005, am facut contract de vanzare- ... (vezi toată discuția)
Radiere masina maria_corina29 maria_corina29 buna ziua, am avut o masina dacia berlina veche pe care am vandut-o de ceva timp si am dat si cartea masinii respectivului. acesta nu a mai venit sa facem ... (vezi toată discuția)