avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, am un teren de 870 mp cu deschidere la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, am un teren de 870 mp cu deschidere la drum de 32 ...

Buna ziua,am un teren de a870 mp cu deschidere la drum de 32 de metri și adâncime de 27 metri.Din câte înțeleg nu este construibil daca adâncimea terenului este mai mică decât deschiderea la drum.Ce as putea face in această situație?Exista vreo varianta care să mă ajute sa construiesc o casa?

Alte discuții în legătură

Teren construibil sau nu? mir2006 mir2006 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarele doua probleme, legate de cumpararea unui teren, cu suprafata de 600 mp, front stradal 27 ml. Terenul include ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa construiesc? medeeam78 medeeam78 Buna ziua... Am cumparat un teren cu 35 m deschidere la drum (drum de servituite de 4 m) si cealalta latura de 13m.. Lotul nu are deschidere la strada ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am un teren cu suprafata de 476 mp, deschide stradala ... crysty1086 crysty1086 Buna ziua. Am un teren cu suprafata de 476 mp, deschide stradala 30m iar adancime 15,5ml. Conform certif de urbanism terenul nu este construibil. Pe toata ... (vezi toată discuția)