avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Proces cu DEER nerealizare contract de racordare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Proces cu DEER nerealizare contract de racordare

Buna ziua,
Am un contract cu DEER ptr racordare la retea , aprobat licitat, etc Dar nu fac lucrarea. Am n reclamatii ANRE ,ANPC ,DEER..... Am castigat proces prin care au obligatia sa faca ... i-am executat ..... au platit taxele de executare ... nimic .Acuma trebuie sa cer despagubiri/enalizari etc alta procedura....

O alta varianta ca sa ii oblig sa efecuteze lucrarea ?
Ultima modificare: Vineri, 7 Februarie 2025
maggelu, utilizator
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 12:02, 7 Februarie 2025
cereti daune pentru fiecare zi in care nu isi executa obligatia din hotarare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura racordare distrigaz sud retele buna ziua, am semnat contractul ... Cazacu Marius Cazacu Marius Factura racordare Distrigaz Sud Retele Buna ziua, Am semnat contractul de racordare la gaze pe 3.03.22, informatia oferita de angajatii Distrigaz fiind ca ... (vezi toată discuția)
Factura racordare distrigaz sud retele buna ziua, am semnat contractul ... Cazacu Marius Cazacu Marius Factura racordare Distrigaz Sud Retele Buna ziua, Am semnat contractul de racordare la gaze pe 3.03.22, informatia oferita de angajatii Distrigaz fiind ca ... (vezi toată discuția)
Executarea silita-ptr obligatia de a face Alb07 Alb07 Este vorba despre o sentinta civila definitiva si irevocabila prin care Primaria este obligata sa emita o decizie privind acordarea de despagubiri conform ... (vezi toată discuția)