avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Obiectul actiuni este ,Sa achite daune morale/in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Obiectul actiuni este ,Sa achite daune morale/in bani./si sa ...

Obiectul actiuni este ,Sa achite daune morale/in bani./si sa fie luate in raspudere cineva.Cum se poate ca jumatate din stat de plata este jumatate nu si care este nu e dat nimic sau scrise ce este la statul de plata,dat mie un act Adevinta sa numim gol numai semnat si stampilate.Deci ce denumire trebuie date daca vreau sa bag la judecata pe IREM TG- MURES.FOARTE FRUMOS MULTUMESC DACA PRIMESC UN RASPUNS
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:08, 7 Februarie 2025
Doar dupa ce va ramane definitiva actiunea o veti putea pune in executare sau viceversa. Noi nu stim ce calitate aveti dvs in dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca trebuie platite ceva taxe in cazul daca se da la judecata ... fecsketata1958@gmail.com fecsketata1958@gmail.com Daca trebuie platite ceva taxe in cazul daca se da la judecata o intreprindere ce are legatura cu vechime de munca./nu se gasesc statul de plata Dar cum ... (vezi toată discuția)
Plecarea de acasa Ionut1998 Ionut1998 Am 17 ani jumatate in luna octobrie implinesc 18 ani . Vreau sa ma mut in Bucuresti dar tatal meu nu ma lasa . Am unde sa stau acolo . Politia ma poate aduce ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate de plata daune morale, consecinte de natura penala adelinaromina adelinaromina Buna ziua. Sotul meu a fost parte civila in procesul in care se judeca condamnarea ucigasului tatalui sau. In proces el a cerut daune morale.Procesul s-a ... (vezi toată discuția)