avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... C.O. simultan full si part time, angajatori diferiti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

C.O. simultan full si part time, angajatori diferiti

Daca am doua contracte de munca, unul full time si altul part time, angajatori diferiti si imi iau co de la cel full time, trebuie sa imi iau simultan, in aceeasi perioada si de la cel part time?
Cel mai recent răspuns: ClaudiaNV , utilizator 13:04, 7 Februarie 2025
Nu este obligatoriu sa va luati CO si la locul de munca part time ..fie solicitati CFP , fie va duceti la munca.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! este permis sa prestezi un job full-time (8 ore) simultan ... iuliaf10 iuliaf10 Buna ziua! Este permis sa prestezi un job full-time (8 ore) simultan cu alt job part-time (2 sau 4 ore) la angajatori diferiti? (vezi toată discuția)
Concediul fara plata tudorache_alyna tudorache_alyna Buna ziua! Sunt o mamica aflata in concediu pt crestere copil, am optat pt perioada de 2 ani, iar peste 8 luni trebuie sa ma reintorc la locul de munca. Di ... (vezi toată discuția)
Proiecte adriea2007 adriea2007 In perioada in care angajatii unei societatii, pleaca in deplasari in cadrul proiectelor implementate de catre acea societate, trebuie sa aloce zile de ... (vezi toată discuția)