avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna, stiti cumva unde se tin cursuri de formare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna, stiti cumva unde se tin cursuri de formare pentru operator ...

Buna, stiti cumva unde se tin cursuri de formare pentru operator tableta, pentru participarea la alegeri?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:40, 7 Februarie 2025
Operator de calculator în secțiile de votare la alegerile prezidențiale și parlamentare poate deveni orice persoană care îndeplinește o serie de condiții de eligibilitate. Astfel, candidatul trebuie să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România, să cunoască limba română, scris şi vorbit, să fi împlinit vârsta de 18 ani, să aibă capacitate deplină de exerciţiu, să fi absolvit învățământul general obligatoriu și să aibă cunoștințe de bază în tehnologia informației,
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Jandarmi vali2010eu vali2010eu ma pot angaja la jandarmi fara bacalaureat (vezi toată discuția)
Ajutor aandreeeaa aandreeeaa Buna ziua!Ma numesc Andreea Braslasu din Ploiesti Prahova..am decis sa ma inscriu la Agent de Politie Vasile Lascar Campina.Sunt pregatita din toate punctele ... (vezi toată discuția)
Posibilitatea de a face parte din corpul experților electorali lukass12309 lukass12309 Daca sunt politist ( in cadrul MAI), pot sa fiu in Corpul Experților Electorali, adica presedinte sau loctiitor al unei sectii de votare? (vezi toată discuția)