avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Domnule avocat am problema am facut doua accidente ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Domnule avocat am problema am facut doua accidente vasculare ...

Domnule avocat am problema am facut doua accidente vasculare sint
am paralizat 60% am datorii ce as putea sa fac? bancile suna nui intereseaza as putea sa merg la un avocat bineteles cu documentele de handicap?

Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:18, 7 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Starea de sănătate oricât de precară ar fi, nu vă exonerează de plata datoriilor către creditori.
Soluția este să vă pensionați urgent pe caz de boală, și 50% din pensie să o dați lunar creditorilor.
Cale de a scăpa de datorii, sau de a evita returnarea banilor către bănci, NU există în cazul dumneavoastră.

Băncile au juriști angajați, și cunosc legea că nu aveți cum să ocoliți plata banilor clienților, de asta vă sună și nu-i interesează.

Cel mult, puteți încerca să negociați cu băncile o EȘALONARE de plată, și poate vor accepta.
Ultima modificare: Vineri, 7 Februarie 2025
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit neplatit irina_p irina_p In 2007 am luat un credit de la banca impreuna cu sotul meu. Am plecat din tara in acelasi an. Nu avem bunuri de nici un fel in tara si nu a girat nimeni ... (vezi toată discuția)
Datorii bancare persoana cu handicap waynee waynee buna ziua..maicamea a contractat credite la mai multe banci.ulterior a ramas paralizata in urma unui accident vascular.are handicap de gradul 1.a acumulat ... (vezi toată discuția)
Recuperari debit MisuN MisuN Buna ziua, Am un credit la o banca si n-am mai reusit sa-l platesc din august 2008, iar azi am mers la banca sa vad in ce stare se afla dosarul meu in ... (vezi toată discuția)