Domnule avocat am problema am facut doua accidente vasculare sint
am paralizat 60% am datorii ce as putea sa fac? bancile suna nui intereseaza as putea sa merg la un avocat bineteles cu documentele de handicap?
Dapix
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Starea de sănătate oricât de precară ar fi, nu vă exonerează de plata datoriilor către creditori.
Soluția este să vă pensionați urgent pe caz de boală, și 50% din pensie să o dați lunar creditorilor.
Cale de a scăpa de datorii, sau de a evita returnarea banilor către bănci, NU există în cazul dumneavoastră.
Băncile au juriști angajați, și cunosc legea că nu aveți cum să ocoliți plata banilor clienților, de asta vă sună și nu-i interesează.
Cel mult, puteți încerca să negociați cu băncile o EȘALONARE de plată, și poate vor accepta.
Credit neplatit
irina_p
In 2007 am luat un credit de la banca impreuna cu sotul meu. Am plecat din tara in acelasi an. Nu avem bunuri de nici un fel in tara si nu a girat nimeni ... (vezi toată discuția)
Recuperari debit
MisuN
Buna ziua,
Am un credit la o banca si n-am mai reusit sa-l platesc din august 2008, iar azi am mers la banca sa vad in ce stare se afla dosarul meu in ... (vezi toată discuția)