avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Casa de pensii mai accepta adeverinte cu sporuri si ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Casa de pensii mai accepta adeverinte cu sporuri si ...

Cine stie? Casa de pensii mai accepta adeverinte cu sporuri si prime in vederea ,,micii recalculari,, Multumim!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 19:31, 7 Februarie 2025
Mica recalculare se aplica la cei care aveau adeverințele cu sporuri nepermanente la dosar la data de 31/08/2024. Cei care depun adeverințe cu sporuri nepermanente după 01/09/2024 fac obiectul recalculării la cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta sporuri nepermanente va adresez o intrebare in legatura cu adeverinta venituri ... gu_vio gu_vio Buna ziua Va adresez o intrebare in legatura cu Adeverinta venituri nepermanente pe care fostii salariati, actual pensionari, o solicita institutiei ... (vezi toată discuția)
În urma unui proces,mi-a fost respinsă cererea de recalculare ... Av_nicot Av_nicot În urma unui proces,mi-a fost respinsă cererea de recalculare a pensiei ,privind sporurile nepermanente.In baza legii 360/2023,mai mi se pot valorifica ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in ordinul ministrului muncii nr.487/2021, publicat ... Lucian 1987 Lucian 1987 Buna ziua, In Ordinul ministrului muncii nr.487/2021, publicat în monitorul oficial nr. 609/2021 a apărut noul model de adeverința care ar urma să fie ... (vezi toată discuția)