Urmează să deschid un studio de yoga, iar activitatea va fi desfășurată sub un PFA. Totuși, aș dori să promovez studioul sub o denumire diferită, neînregistrată oficial, deoarece consider că este mai potrivită decât numele meu din acte. Am observat că această denumire este utilizată de alte studiouri din strainatate și aș dori să știu dacă este legal să promovez afacerea sub un alt nume decât cel oficial in aceste conditii.
daca va uitati la restaurante, baruri, etc., veti vedea ca denumirea firmei e una, denumirea locantei (nu a locatiei) e alta. nu va ramane decat sa asigurati logica legaturii dintre cele doua. daca vreti insa sa folositi nume binecunoscute, aici s-ar putea sa va loviti de o problema legala, care este marca inregistrata. fiti creativ si inventati un nume.
Denumire ii
Kellynda
Buna ziua!
Intrebarea mea ar fi: Pe langa denumirea Intreprinderii Individuale + numele meu pot alege si un alt nume pentru reclama?
(de exemplu ca si la ... (vezi toată discuția)
Inregistrare osim
Bella16
Buna ziua,
cu ceva timp in urma, mi-am facut un mic I.I., si am inceput comert cu diverse produse.le-am facut pagina de internet, promovari, toate alea-alea, ... (vezi toată discuția)