avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara, sporul de 15% pt persoanele cu handicap ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara, sporul de 15% pt persoanele cu handicap care lucreaza, se ...

Buna seara,sporul de 15% pt persoanele cu handicap care lucreaza,se acorda si celor care lucreaza la companii private???sau doar la cei care sunt angajati la stat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:56, 8 Februarie 2025
Legea este pentru cei din sectorul bugetar.

In sectorul privat nu exista sporuri, cu exceptia celor stabilite prin negocieri in contractul individual/colectiv de munca , a celor prevazute in Codul muncii. sau in regulamentul intern.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Februarie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor pericol pt fochist Dana Blandiana Dana Blandiana Bună ziua in ce condiții se poate da sporul de pericol unui fochist care lucrează intr-o centrală termică? (vezi toată discuția)
Spor vechime la bugetari vs. privat Popovici r. Popovici r. Am 2 c.i.m. Unul de profesor la bugetari cu jumătate de normă (1/2) și unul la privat (unde mă plătesc din fonduri proprii), cu normă întreagă. La ... (vezi toată discuția)
Sporul de radiatii panzarumitica panzarumitica sporul de radiatii se acorda, potrivit legislatiei, bugetarilor care lucreaza in locuri de munca cu acest pericol. Intrebarile mele sincere sunt urmatoarele: ... (vezi toată discuția)