avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi

Mâine, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor vechime la bugetari vs. privat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor vechime la bugetari vs. privat

Am 2 c.i.m. Unul de profesor la bugetari cu jumătate de normă (1/2) și unul la privat (unde mă plătesc din fonduri proprii), cu normă întreagă. La privat deși lucrez de 7,5 ani, nu am nici un spor de vechime. Primesc minimul pe economie. E normal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:02, 15 Octombrie 2022
E normal daca nu v-ati inteles altfel prin contract.
In sectprul privat nu exista sporuri, cu exceptia celor stabilite prin negocieri in contractul colectiv de munca aplicabil, a c.i.m. si a celor prevazute in Codul muncii sau în regulamentul intern.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, sporul de 15% pt persoanele cu handicap care lucreaza, se ... Campean ilie Campean ilie Buna seara,sporul de 15% pt persoanele cu handicap care lucreaza,se acorda si celor care lucreaza la companii private???sau doar la cei care sunt angajati la ... (vezi toată discuția)
Sporul de vechime vernescuiustinian vernescuiustinian Sporul de vechime se acorda in functie de ani de vechime in campul muncii indiferent de cate locuri de munca am avut sau se acorda in functie de vechimea pe ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca hepea hepea Buna ziua, Sunt angajat la o companie privat cu 6 ani vechime in munca. Conform Contractului Colectiv de Munca la Nivel National, articolul 41, alineat 3, ... (vezi toată discuția)