avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua. Am o rulota cu cafea pe care o folosesc in ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua. Am o rulota cu cafea pe care o folosesc in regim ambulant ...

Buna ziua. Am o rulota cu cafea pe care o folosesc in regim ambulant pe un domeniu privat. Eu stiam ca pentru asta nu am nevoie de acord de functionare dar politia locala insista ca am nevoie. Mentionez ca la un moment dat satul de gura lor mi-am facut d

- reveniți cu completări -
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Februarie 2025
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Cheltuieli constituire firma iulia_pop iulia_pop Buna ziua, Daca cheltuielile de constituire si depunere capital in banca sunt in luna iulie, iar data de infiintare a firmei e 1 august, in ce luna se ... (vezi toată discuția)
Concediu medical suciugeorgeta suciugeorgeta Buna ziua, Un salariat mi-a adus medical pe luna septembrie si tot acum mi-a adus si medicalul pe luna august (3 zile) . Ce ma sfatuiti sa fac? Obligatoriu ... (vezi toată discuția)
Data depunere dosar pensie lucian1956 lucian1956 Buna ziua, Daca o persoana depune dosarul de pensie in ultima zi a lunii, de exemplu 31 august, prima pensie pe care o va primi va fi cu luna august sau cu ... (vezi toată discuția)