avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... data depunere dosar pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

data depunere dosar pensie

Buna ziua,

Daca o persoana depune dosarul de pensie in ultima zi a lunii, de exemplu 31 august, prima pensie pe care o va primi va fi cu luna august sau cu data terminarii procesarii documentelor ?

Multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: lucian1956 , utilizator 23:17, 30 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă indeplineste conditiile de varsta si stagiu in 31 august si tot atunci depune dosarul, pensia va fi pusa in plata incepand cu 31 august.
Multumesc, o seara buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata pensiei pt. limita de varsta-bani din urma? CYBORG CYBORG Buna ziua! Am depus dosarul de pensionare pentru limita de varsta la data de 9 iulie 2019. Mi s-a spus sa vin peste doua luni. Asta inseamna cam pe 9 ... (vezi toată discuția)
Incetare contract individual de munca in vederea pensionarii say say Buna seara si LA MULTI ANI! Vreau sa va adresez urmatoarea intrebare: Daca o persoana indeplineste conditiile de pensionare, respectiv implineste 60 de ani ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata partiala barbat ana_lazar ana_lazar Buna ziua.Tatal meu este nascut in iunie 1952 si are o vechime in cartea de munca de 31 ani,8 luni si 11 zile,din care 12 ani in grupa a II-a de munca.In ... (vezi toată discuția)