avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Mama sta la tara, ca sa mă ia în spațiu la tara îi ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Mama sta la tara, ca sa mă ia în spațiu la tara îi trebuie ...

Mama sta la tara că sa mă ia în spațiu la tara îi trebuie sa meargă cu mine la Poliție cu buletinul ei,certificatul de naștere în original,actele de casa unde sta,a fost căsătorită cu tata acum e văduva de 26 ani,taxa de timbru.

Alte discuții în legătură

Schimbare buletin 18 ani jascanu jascanu Buna ziua. Ambii parinti au murit (mama in februarie 2008 si tata in iulie 2010) iar sora mea implineste 18 ani pe 19 septembrie 2010. Ce acte trebuiesc la ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pt a schimba buletinul si executare silita word12 word12 as avea si eu o intrebare...ce acte am nevoie pt ca mi-a expirat buletinul si am si ceva amenda de plata la politie cu executare silita...110 ron.... mai rau ... (vezi toată discuția)
Reanoirea buletinului sSpyrotek sSpyrotek Buna seara! Deci as vrea sa ma duc maine la politie sa imi refac buletinul fiindca am facut 18 ani! :D As pregatit urmatoarele acte: certificat ... (vezi toată discuția)