buna seara . am o rugaminte la dvostra si va rog daca ati putea sa ma lamuriti . am avut o altercatie cu un fost angajat iar acesta m-a amenintat ca imi da foc la masina .... de frica am bagat-o in curte iar dupa ce am iesit din nou in strada a inceput sa tipe ca l-am calcat pe picior cu masina el aflanduse in dreapta portii . in momentul in care am trecut pe langa el nu am simtit nimic la masina nu a tipat am parcurs efectiv 40 m in curte si cand am revenit la poarta a inceput sa tipe .... cand l-au descaltat nu avea nimic la picior nici tumefactie nici umflatura acesta refuzand sa mearga la spital cu ambulanta .mi s-a retinut permisul dar sunt sigura ca nu l-am calcat ...mentionez ca eu la alcool test aveam zero iar dnul in cauza 1,43 alcoolemie . ce ar trebui sa fac in acest caz ?va multumesc anticipat
Formulați plângere penală pentru amenințare și inducerea în eroare a organelor judiciare. Angajați avocat și cereți o expertiză medicală care să stabilească faptul că nu l-ati călcat pe picior.