avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... imobilul de la stat
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

imobilul de la stat

ce se poate intimpla daca nu am platit intretinerea 14000ron,pot sa fiu evacuat?Va multumesc.Sunt chemat in instanta de catre asociatia de locatari.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 23:45, 10 Februarie 2010
cobra2009 a scris:

ce se poate intimpla daca nu am platit intretinerea 14000ron,pot sa fiu evacuat?Va multumesc.Sunt chemat in instanta de catre asociatia de locatari.

Daca sunteti chiriasi intr-un bloc al statului... puteti sa fiti evacuat fara probleme.
Daca sunteti chemat in instanta pentru neplata cotelor de intretinere, asociatia a cerut instantei sa emita o hotarare prin care sa fiti obligat la plata debitelor. Asociatia nu cred ca a solicitat evacuarea dv.
Dar, asa cum s-a raspuns mai sus proprietarul poate sa rezilieze contractul, sa va evacueze din apartament si sa va urmareasca pentru a va achita restantele la asociatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirias care nu plateste intretinerea si chiria : solutie? draganrandrei draganrandrei Buna ziua, Am intocmit un contract de inchiriere pentru un imobil proprietate personala. Dupa trecerea iernii restantele la intretinere sunt mai mari de ... (vezi toată discuția)
Garsoniera inchiriata - neplata chirie si cote intretinere, masuri oana_ioana oana_ioana Buna ziua! Garsoniera mea este inchiriata si am facut contract la finante. Chiriasul nu si-a mai platit chiria de 4 luni si intretinerea de foarte multi timp. ... (vezi toată discuția)
Datorii istorice la asociatia de proprietari mata2 mata2 Buna ziua, Sunt proprietar al unui ap din Buc din anul 1997 . In anul 1998 am inchiriat apartamentul unei familii , dar nu am facut forme legale. Aceasta ... (vezi toată discuția)