avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1133 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Chitanțier pentru un ONG trebuie înregistrat?
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Chitanțier pentru un ONG trebuie înregistrat?

Chitanțier pentru un ONG trebuie înregistrat unde și cum se înregistrează? Am un ong Asociația Ortodox Sf Împărați Constantin și Elena si vreau să știu dacă e nevoie daca trebuie înregistrat? Va mulțumim pentru înțelegere.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Februarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:37, 8 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă va gândiți ca ar trebui inregistrat/declarat pe la finanțe, nu este cazul.
La început de an președintele asociației emite o decizie de alocare serie și numere pentru chitantiere. Se continua alocarea de numere de unde a rămas în anul precedent.
De fiecare data, odată folosite la încasarea banilor în numerar, se fac înregistrările în registrul de casa al asociației.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am înființat un ong. Părinte Casian Părinte Casian Am înființat un ong. Asociația Ortodox Sf Imparati Constantin și Elena Bacău Când am înființat acest ong am pus la dispoziție un spatiu birou. La ora ... (vezi toată discuția)
Un ong are stampila cu cif înregistrat de la anaf. Costy910 Costy910 Un ONG are stampila cu cif înregistrat de la ANAF. Deci am confecționat o stampila cu numele ONG și cui. Acum întrebarea. Aceasta stampila trebuie ... (vezi toată discuția)
Obligatii ong Maria00 Maria00 Buna ziua Sunt in plin proces de constituire a unei asociatii. Scopul acesteia este de a obtine venituri din 2% din venituri, bani folositi pt a sustine ... (vezi toată discuția)