avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Am înființat un ong.
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Am înființat un ong.

Am înființat un ong. Asociația Ortodox Sf Imparati Constantin și Elena Bacău
Când am înființat acest ong am pus la dispoziție un spatiu birou. La ora actuala Asociația Ortodox Sf Imparati Constantin și Elena Bacău are un birou in oraș Bacău. Am vrea sa mutam actele documente tot ce avem acolo acasă în locul unde locuiesc eu cu chirie. Sa nu mai plătesc acel spatiu birou chirie separat.
Se poate să pot muta acele documente acte birotica acasă la mine. Tot în oraș Bacău locuiesc. Consiliul Director al Asociației este de acord. Va mulțumim pentru înțelegere și dati un răspuns.
Ultima modificare: Marți, 5 Septembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 20:00, 5 Septembrie 2023
Apare la acea adresa de care vorbiți sediul asociatiei inregistrat în acte? Dacă nu apare e foarte simplu. Renunțați la el și mutați arhiva unde doriți. Dacă acolo e declarat sediul asociatiei, cu prima ocazie când veti convoca adunarea generala, trebuie sa aveți pe ordinea de zi și un punct legat de schimbarea sediului și apoi sa-l înregistrați și la judecătorie.
Asociația Ortodox Sf Imparati Constantin și Elena Bacău. Are sediu birou in oraș Bacău Str Lalelelor Nr 2. In acte in înființarea ONG este aceasta adresă menționat. Plătim chirie pentru acest spațiu. Eu că președinte al asociației locuiește tot în oraș Bacău. Și mi as dori că arhiva documente sa le pot muta in locuința mea. Membrii consiliului director sunt de acord. Că eu sa mutam documente arhiva in locuința unde eu stau. Cum trebuie sa procedez
Ultima modificare: Marți, 5 Septembrie 2023
george-neagu, moderator
Arhiva o puteți muta. Nu asta e problema. Ma refer la faptul ca doriți sa renunțați la acel spațiu închiriat unde e declarat sediul asociatiei în acte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate asociatie si raportări contabile Costy bacau Costy bacau Buna dimineața Am o întrebare va rog frumos daca se poate să ne lămuriți. Asociația Ortodoxa Sfinții Împărați Constantin și Elena Bacău Avem ... (vezi toată discuția)
Numar fondatori asociatie sfprof sfprof Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta: asociatie cu 3 membri la infiintare, ulterior un membru care era si vicepresedinte se retrage, iar un ... (vezi toată discuția)
Numar membrii fondatori ong Camelia Nicolae Camelia Nicolae Buna! Se poate ca un ONG sa fie infiintat cu 4 membrii fondatori sau trebuie sa fie numar impar? Multumesc. (vezi toată discuția)