avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am un contract cu VODAFONE care a inceput prost.
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am un contract cu VODAFONE care a inceput prost.

Am un contract cu vodafone care a inceput prost. In Decembrie 2024 ... am portat 4 mobile de la DIGI la Vodafone , am contractat servicii internet fix si TV pentru o pensiune turistica. Portarea s-a efectuat pana la urma dar serviciile de internet si tv nu sunt montate. Ei spun ca nu pot ca nu au retea desi este prins in contract acest serviciu - internet + tv. Pot rezilia contractul fara daune deoarece nu si-au indeplinit OBLIGATIILE CONTRACTUALE? Aveau termen 20 zile de la semnarea contractului.

Alte discuții în legătură

Vodafone reziliere contract pentru neindeplinirea contractului din partea lor opreasorin2@gmail.com opreasorin2@gmail.com Buna ziua . In dec 2024 m-am portat de la DIGI la VODAFONE pentru 4 tel mobil. Am beneficiat de un bonus pentru portare in val de cca 800 euro, In acelasi ... (vezi toată discuția)
Rcs&rds christhian44 christhian44 Am avut un contract de tip voce, la DIGI, incepand cu decembrie 2014. In acea perioada, aveau contract cu Vodafone si foloseau antenele lor. Aveam semnal, era ... (vezi toată discuția)
Probleme cu reteaua rds digi mobil ionutadriandragut ionutadriandragut Buna ziua, am si eu o problema cu Digi Mobil, m-am portat la ei de 1 an, si am probleme cu semnalul nu am semnal peste tot unde ajung cu serviciu, am facut ... (vezi toată discuția)