avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Statut proces ONJN-BET365 2025
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Statut proces ONJN-BET365 2025

Salutari!

Dupa cum stiti, a fost o mare nebunie acele actiuni ale ONJN impotriva Bet365 din 2015 cred.

Eu sunt unul dintre cei ce au foat amendati la acea vreme, culmea e ca eu locuiam/munceam in Norvegia si am primit amenda pe care, pentru a nu ii face pe parintii mei sa traiasca in stres am platito.

Am tot asteptat o decizie finala la aceste procese dar nu mai stiu exact ce s-a mai intamplat.

E posibil ca noi, cei ce au platit amenzile uriase sa primim despagubiri sau cel putin suma platita actualizata din cauza inflatiei?

Merci pentru eventualele raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta grmihai grmihai Buna ziua! In anul 2011 am circulat fara rovinieta si am primit amenda in luna martie si luna mai 2011. Procesele verbale de aducere la cunostiinta (parca ... (vezi toată discuția)
Imposibilitatea de plata a amenzii in 48 ore StolnicuIlie StolnicuIlie Am primit o amenda (de 180lei + avertisment) pentru depasirea \"vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv\", conform art. 108 / (1). / a). / 4 din ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala si despagubiri rovinieta icristil icristil Am primit un PVCC in data de 02.07.2011 intocmit in data de 10.06.2011 pentru o contraventie din data de 12.12.2011. Pot contesta PVCC pe baza acestor date? Pe ... (vezi toată discuția)