avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am o nelamurire: permisul mi-a fost retinut acum 3 ani ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am o nelamurire: permisul mi-a fost retinut acum 3 ani si jumatate ...

Am o nelamurire: permisul mi-a fost retinut acum 3 ani si jumatate pentru conducerea unui autovehicul sub influenta altor substante. Intre timp dupa o perioada de 2 ani de la retinere am fost chemat de doua ori sa dau declaratie, ciudat, in acelasi timp am fost trimis sa platesc o taxa de 25 de lei pentru expertiza inml. Toate bune si frumoase pana cand dosarul a ajuns in instanta dupa inca un an, cam asa, in final am fost amendat penal fara restrictia dreptului de a mai conduce. Tin sa precizez ca am vazut expertiza inml si cantitatea din sange a thc-ului era de 0.08mg si nici nu consumasem in ziua respectiva si expertiza nu preciza ca as fi fost inapt de a conduce. Procesul s-a desfasurat si fara avocat si instanta nu m-a intrebat daca vreau avocat si nici nu mi-a oferit. Vreau sa stiu daca dupa 3 ani jumatate chiar daca am fost condamnat cu amenda penala permisul se mai anuleaza?
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Februarie 2025
AlexIlie01, utilizator

Alte discuții în legătură

Nelamurire cu privire la og 29/2023 alinpelin alinpelin Buna ziua, am o nelamurire cu privire la OG 29/2023. Prin Articolul I, alin. 5, se adauga litera: \"g) în baza rezultatului analizei mostrelor biologice ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat condus sub influenta psihoactive? alexandru13cozzmin alexandru13cozzmin Permis suspendat condus sub influenta psihoactive? Am dat probe de sange Am inteles ca daca imi platesc analizele ajung in termen de 30/45 zile! Am sanse sa ... (vezi toată discuția)
Salut! ma numesc lucian și am 18 ani am și eu o întrebare, ... Lucian Ionita Lucian Ionita Salut! Ma numesc Lucian și am 18 ani Am și eu o întrebare, am fost surprins de către politie în timp ce conduceam un autovehicul pe drumurile publice sub ... (vezi toată discuția)