avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua. O întrebare delicată : Dacă despre o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua. O întrebare delicată : Dacă despre o persoană ...

Bună ziua.
O întrebare delicată :
Dacă despre o persoană se știe că conduce autoturismul sub influența băuturilor alcoolice (probabil că există martori,dar nimeni nu a mirosit sau gustat paharul sau sticla să vadă ce conține) dar nu a fost prins de poliția rutieră și implicit nu a fost verificat cu echilotestul...la o sesizare ,care sunt consecințele legale ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:31, 8 Februarie 2025
O sesizare se verifică de poliție o singură dată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am condus autoturismul sub influenta alcoolului si am refuzat recoltarea probelor nicustef nicustef Buna seara Acum cateva zile vedeam de la doua strazi de casa spre acasa. Am trecut cam tare pe langa un echipaj de politie stationat pe partea stanga. Dupa ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan - stabilire alcoolemie ContSters150674 ContSters150674 Buna ziua, La ora 02:00 am intrat cu masina intr-un ornament stradal al primariei(respectiv o banca). Am parcat masina (putin avariata) in apropiere si apoi ... (vezi toată discuția)
Existenta starii "sub influenta bauturilor alcoolice" dosagh dosagh buna ziua. va rog sa binevoiti sa imi indicati actul normativ care stabileste existenta starii unei persoane \"sub influenta bauturilor ... (vezi toată discuția)